10 dingen ter ontspanning de avond voor je trouwdag

De avond voor je trouwdag sta je natuurlijk stijf van de zenuwen. Dus ga je even helemaal afschakelen en dingen doen ter ontspanning. Denk aan een lekker bad met een maskertje en een heerlijk stukje muziek. Nog meer tips? Lees snel verder en vergeet niet om morgen te genieten!

1: Doe een lekker maskertje op ter ontspanning

Neem hiervoor een masker wat je al eerder hebt gebruikt. Ga zeker de avond vooraf aan je huwelijk niets nieuws proberen!

Ontspanning
Fotocredits: Nannick Lifestyle Blog

2: Gebruik nachtcrème

Je bent waarschijnlijk nerveus, waardoor je moeilijk in slaap kan komen. Smeer daarom een goede nachtcrème op je gezicht, zodat je huid mooi blijft en je de volgende dag geen donkere kringen onder je ogen ziet.

3: Ga lekker in bad of uitgebreid onder de douche

Doe het masker van tip 1 op en ga lekker in bad zitten met heerlijke kaarsjes en een ontspannend stukje muziek. Heb je geen bad? Ga dan lekker lang onder de douche staan. Je lichaam komt dan volledig in relax modus en dat kun je wel gebruiken de dag voor je huwelijk!

4: Drink geen alcohol! Ookal zorg dit misschien normaal voor ontspanning

Alcohol is wel lekker als je wat nerveus bent, alleen wil je niet het risico lopen dat je misselijk of met hoofdpijn wakker wordt.

5: Bepaal voor jezelf wanneer je naar bed gaat en houd je hieraan

Er zijn nog zoveel dingen die door je hoofd spoken en die je misschien nog wilt doen. Mijn tip, ga op tijd naar bed. Je hebt je slaap nodig, want morgen wordt een drukke en vermoeiende dag.

6: Ga niet op Social Media

Even unplugged!

Social Media kan je heel onrustig maken. Leef even in het moment en geniet in alle rust van de avond voor je bruiloft. Dan ga je ook met een ontspannen gevoel naar bed.

Ontspanning
Fotocredits: Deactivated

7: Ga niet WhatsAppen met je verloofde

Wanneer je verloofde niet bij je thuis is ga dan niet de hele tijd met hem appen. Alles is geregeld en jullie zien elkaar de volgende dag. Wat je wel zou kunnen doen is een mooie brief aan hem schrijven die je vervolgens door 1 van je bruidsmeisjes laat bezorgen op de ochtend van jullie trouwdag. Ontzettend romantisch!

8: Neem de planning nog even door met je ceremoniemeester, zodat je kunt gaan ontspannen

Bel nog even met je ceremoniemeester om de gehele planning door te nemen, zo weet je zeker dat alles geregeld is en kun je met een gerust hart gaan slapen. Mochten er nog ‘losse eindjes’ zijn? Vraag dan je ceremoniemeester om dit op te lossen! Het is belangrijk dat jij gaat ontspannen.

9: Check in voor je huwelijksreis

Wanneer je meteen na je trouwdag op huwelijksreis gaat, check dan vast online in. Dan is al alles klaar voor vertrek!

10: Kijk een romantische comedy

Kijk voor je naar bed gaat een heerlijke romantische comedy, even afschakelen. Dit kan je alleen doen of gezellig met je vriendinnen.

Om nog een beetje in de ‘wedding’ sfeer te blijven de romantische comedy ‘The Proposal’

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Comments

  1. Jasmine Seegers says

    Leuk artikel! Zelf ga ik binnenkort ook trouwen en vroeg ik mezelf al langere tijd af hoe ik nou enigzins tot rust zou kunnen komen de avond van tevoren. Dus dit zijn zeer handige en welkome tips! Bedankt en ga zo door!

  2. Vincent Rondwijk says

    Ik denk ook dat het belangrijk is om jezelf rust te gunnen zodat je genoeg energie hebt voor de trouwdag. Ik heb zelf de middag ervoor nog een bezoek gebracht aan de locatie en de boot. Gelukkig had ik veel hulp van vrienden en hoefde ik mij nergens zorgen over te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2023 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue