Een gastenboek saai? Bekijk deze alternatieven eens!

Het ‘klassieke’ gastenboek is nog steeds een veel gekozen vorm om jullie gasten een mooie wens of anekdote te laten opschrijven. Uiteraard kan dit ook op een veel uniekere, modernere en meer out of the box manier! In deze blog neem ik je mee in wat leuke ideeën ter inspiratie

Een verjaardagskalender

Waarop elke gast een wens schrijft op zijn/haar verjaardag. Je kunt deze bestellen bij een bedrijf wat fotoproducten maakt of hem natuurlijk zelf maken! Het is in ieder geval een gastenboek wat niet in de kast verdwijnt.

Kalender

Een kaartenbak of mooie pot met briefjes

Jullie gasten kunnen iets leuks schrijven op de kaart of op het briefje, zoals een wens, een idee voor een uitje voor jullie samen of misschien een aanvulling op jullie bucketlist ?

Wensboom

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Een foto van de photobooth

Je huurt een photobooth en bij binnenkomst wordt van iedereen een foto gemaakt, op de achterkant schrijven jullie gasten hun wens voor jullie. Vervolgens kun je deze bewaren in een leuke doos of ze in een boek plakken (dan moet je natuurlijk wel de gasten hun wens onder de foto laten schrijven)

Een puzzel

Elke gast schrijft een korte wens op een puzzelstukje. Deze kun je daarna inlijsten of natuurlijk elk jaar opnieuw maken en dan al die lieve berichtjes weer lezen.

Gastenboek puzzel
Fotocredits: AliExpress

Een wereldkaart of wereldbol

Laat jullie gasten hun naam of een korte tip opschrijven bij hun favoriete vakantiebestemming! Wie weet inspireert het jullie!

Gastenboek
Fotocredits: Briskedshop

Koken of een andere leuke hobby?

Laat je ceremoniemeester alle gasten vragen een recept te maken en deze mee te nemen naar jullie trouwdag, deze kun je dan later bundelen tot een mooi receptenboek. Vooral de handgeschreven recepten zijn geweldig om nog eens terug te lezen. Ook zou je de gasten enkele snijplanken kunnen laten beschrijven, zo zie je de leuke wensen elke avond terug als je in de keuken staat.

Zijn jullie bijvoorbeeld gek op surfen, laat dan een surfplank volschrijven door jullie gasten. Of hebben jullie een mooi bankje in de tuin? Ook iets om mooie wensen op te laten zetten. Denk ook eens aan plantenbakken, een voetbal etc. etc.

Een deur

Laat de WC deur beschrijven, elke keer als je op de WC zit heb je wat te lezen ?. Of de deur van een paardenstal of tuinhuis.

Een schilderij

Met een wensboom erop, waar elke gast zijn vingerafdruk op kan zetten of een wens op een blaadje kan schrijven.

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2023 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue