Bruiloftsite: de 6 voordelen om een website te maken voor je trouwdag!

Bruiloftsite of verzenden van trouwkaarten? Heb je er weleens over nagedacht? Je kunt op een website veel meer informatie kwijt dan op een trouwkaart. Denk aan routekaarten, directe links naar jullie cadeauwensen, hotelsuggesties en een knop waarmee de gasten hun aanwezigheid kunnen doorgeven. Daarnaast scheelt het je een hoop kosten!

1: Trouwkaarten, dat is niet meer nodig!

Geen dure postzegels en kosten voor de drukkerij, maar gewoon een linkje naar jullie bruiloftsite. Op de site zet je een leuke foto van jullie samen en kondig je het huwelijk aan, net zoals je op een trouwkaart zou doen. Via de agenda kunnen je gasten vervolgens bekijken hoe de dagplanning eruit ziet. Heel overzichtelijk met een kaart en een printoptie. Daar kan de trouwkaart toch niet meer tegenop?

2: RSVP kan op de site

Je hoeft zelf geen lijstjes meer bij te houden van welke gasten nu wel en niet komen. Gasten reageren immers altijd via verschillende kanalen, WhatsApp, Facebook, telefonisch etc.

Op een bruiloft site kunnen je gasten aangeven of ze wel of niet aanwezig zijn en jij kunt hier vervolgens een mooie lijst van uitdraaien. Heb je lekker alles bij elkaar en ook geen kosten voor het drukken van RSVP kaartjes.

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

3: Een cadeaulijst maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Iedereen vraagt altijd wat je wilt hebben als cadeau en soms weet je niet eens meer aan wie je nu wat gevraagd hebt. Ook daar biedt de trouwsite uitkomst! Je zoek je cadeaus uit en zet deze in een overzichtelijke cadeaulijst op de bruiloft site. Deze site houdt ook meteen voor je bij wat er al wel en wat er nog niet gekocht is. Handig toch?

4: Je kunt je gasten hotel suggesties geven

Je hebt vast en zeker gasten die van ver komen en die na jullie knalfeest geen zin meer hebben om naar huis te rijden. Op je site kun je heel gemakkelijk enkele suggesties geven voor hotels of andere slaapaccommodaties. Hierbij zit dan ook weer een handige kaart, zodat je gasten zien waar de hotels liggen en je gasten kunnen meteen vanaf je trouwsite hun kamer boeken.

5: Neem iedereen mee in het organisatieproces door het plaatsen van leuke foto’s

Er is ook altijd een optie om een foto album te maken. Hier kun je bijvoorbeeld foto’s delen waarbij je de taart bent gaan proeven of de ringen bent gaan uitzoeken. Ook kun je hier leuke foto’s delen van jullie samen of foto’s van jullie beide vrijgezellengfeesten.

6: Is er iets gewijzigd? Zet een update op de bruiloftsite!

Vaak wil je je gasten nog even wat laten weten of is er iets gewijzigd. Ook hier biedt jullie bruiloftsite weer uitkomst. Gaat het bijvoorbeeld regenen op jullie trouwdag? Geef dan via de website snel aan je gasten door dat jullie voor paraplu’s zullen zorgen en dat ze het beste een extra setje kleding mee kunnen nemen. Of er is een weg afgesloten en je wilt je gasten nog snel de beste omleidingsroute doorgeven. Allemaal snel mogelijk!

foto: ZankYou

Comments

  1. Natalie says

    Wij zijn vorige lente getrouwd en hadden nadrukkelijk om geen cadeaus gevraagd omdat we alles al hadden. We werden overstelpt met envelopjes waarvan we luxueus op vakantie zijn kunnen gaan. Een fotograaf huren hoefde ook niet. We hebben de gasten gewoon om hun foto’s gevraagd want iedereen liep te knippen met zijn smartphone. Het resultaat was een schitterende huwelijksreportage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2023 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue