Huwelijksbedankjes?! Wat is nu tof om te geven.

Huwelijksbedankjes worden meegegeven aan de bruiloftsgasten na een huwelijksfeest. Maar wat geef je dan?! Vaak blijven er veel trouwbedankjes liggen, eeuwig zonde! De oplossing? Geef je bruiloftsgasten iets wat lekker is, bruikbaar is of zo origineel dat ze het zeker niet laten liggen. Lees verder voor enkele van mijn favorieten!

Snoep, koek en niet te vergeten chocolade

Wanneer je je bruiloftsgasten een lekker huwelijksbedankje meegeeft zullen ze het zeker niet laten staan! Je kunt denken aan een leuke Merci, een heerlijke chocolade Zoen of je houdt het op de wat sjiekere ferrero rocher. Ik hou als vrouw natuurlijk enorm van chocolade, dus dit zijn zeker mijn persoonlijke favorieten!
Uiteraard kun je ook denken aan een zakje vol met liefde in de vorm van snoephartjes of leuke kleine stroopwafels met als tekst: Vanaf nu blijven we aan elkaar plakken. Ideeën te over!

Laat je inspireren door Pickwick!

Jullie eigen gepersonaliseerde theedoosjes met op elk zakje een andere leuke spreuk, net zoals de pickwick! ‘Wat is je leukste gegeven cadeau ooit’ misschien?
Of wat dacht je van een leuk zakje met espresso pads voor ‘The Day After’
Natuurlijk kun je ook een eigen gemaakte Limoncello in leuke flesjes stoppen of je eigen gebrande Whisky.
Alles is mogelijk!
En heb je gasten die wel van een drankje houden geef ze dan een flesje katerwater met paracetamol.

Een bruikbaar huwelijksbedankje, zo blijft de herinnering aan jullie trouwdag!

Iedereen zal jullie bruikbare huwelijksbedankjes zeker meenemen én vaker gebruiken, waardoor ze weer terugdenken aan die fantastische bruiloft van jullie!
Denk aan een gepersonaliseerd lucifer doosje of een leuke pollepel met jullie namen erop als jullie bijvoorbeeld van koken houden. Een aardbeienplantje kan ook heel leuk zijn en dan denken jullie gasten elk jaar aan jullie huwelijk bij die heerlijke aardbeien!

Wees origineel en kies een trouwbedankje wat niemand anders heeft!

Kom met een bedankje wat niet heel gebruikelijk is of iets wat zelfs niemand anders heeft.
Laat je bruiloftsgasten bijvoorbeeld een ballon oplaten met een wenskaartje eraan, geef ze bakpoeder in kleine potjes waar ze liefdeskoekjes mee kunnen bakken of een stukje van jullie eigen gemaakte zeep of badschuim.

Geïnspireerd? Wat voor huwelijksbedankje gaan jullie kiezen?

 

Foto: Weddingdeco.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2023 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue