trouwen in limburg

Trouwen in Limburg

Trouwen in Limburg

"Maastricht, Valkenburg, Sittard of Heerlen, trouwen in Limburg is bourgondisch genieten!"

Wat maakt Limburg bijzonder

Ik heb al in Gelderland, Brabant en Utrecht gewoond, maar Limburg is toch mijn favoriet. Ik zal je meenemen in hetgeen wat Limburg voor mij bijzonder maakt. Deze kenmerken van zijn dan ook de reden dat ik in deze provincie ben gaan wonen en mijn bedrijf als weddingplanner heb opgezet.

Elke zondag gezelligheid en vlaai

Iedere zondag gaan we naar oma waar we met de hele familie koffie drinken en vlaai eten. De vlaai staat op een groot bord en iedereen pakt een stukje. Wanneer je een tweede stuk pakt is dit heel normaal en zal niemand daarvan opkijken.

Bourgondisch genieten op elk moment

In Limburg houden de mensen van lekker eten. Op een verjaardag wordt je bijvoorbeeld uitgenodigd om 16:00. Je begint met een heerlijk stuk vlaai en een paar uur later krijg je een vol bord eten of wordt er een volledig buffet geopend. Valt de verjaardag op een doordeweekse dag? Dan staat ’s-Avonds de tafel vol met allerlei soorten hapjes en  volop brood.

Laat gaan uit eten is ook zeker geen probleem in Limburg. Zelfs om 21:30 ’s-Avonds wordt nog volledig uitgepakt in de verschillende restaurants, vooral op het vrijthof in Maastricht. En lang aan tafel zitten doen we allemaal graag.

In de zomer zijn er veel barbecues en straatfeesten in de Limburgse dorpjes. Waar iedereen bij elkaar komt en lang van de avond geniet met een biertje of een wijntje.

Trouwen in Limburg staat dus gelijk aan bourgondisch genieten met al jullie gasten.

Oud en nieuw komen samen

In Maastricht en Valkenburg vind je een mooie oude binnenstad. Daarnaast tekent Maastricht zich ook door mooie Industriële gebieden, zoals het Landsbelang of het Radium. Daar kun je mooie trouwfoto’s maken.

In Valkenburg kun je genieten van de Mergelgrotten. Je kunt zelfs in de grotten van Valkenburg trouwen, waar je gasten vervolgens een rondleiding krijgen door de grotten, terwijl jullie trouwfoto’s gaan maken.

Heuvels en natuur

Limburg is de enigste provincie van Nederland die niet plat is. Hier vind je een heuvelachtig landschap met mooie natuurgebieden, zoals de Brunssummerheide of de Peel. Verder is het in Limburg over het algemeen warmer als in de rest van het land en tenslotte is het een stuk rustiger op de wegen.

“Je waant je in het buitenland van ons eigen Nederland"

Gaia Zoo, uitgeroepen door de ANWB als leukste uitje van Nederland 2018, is een trouwlocatie

Trouwen in de dierentuin? Dat kan in Gaia Zoo! Naast deze leuke en aparte trouwlocatie heeft Limburg nog veel meer mooie trouwlocatie, zoals de meest prachtige kastelen met de mooiste tuinen en natuurlijk allerlei verschillende landgoederen met ieder hun eigen charme!

Zijn jullie benieuwd? Misschien is mijn trouwlocatie tour dan iets voor jullie.

Trouwen in Limburg? Onze weddingplanner helpt jullie graag!

Als weddingplanner in Limburg help ik jullie graag om van jullie bruiloft een heerlijke en relaxte dag te maken. Ik ken immers  de allermooiste plekjes in Limburg om te trouwen en ben bekend met de beste Limburgse trouwleveranciers. 

Met mijn trouwlocatie tour laat ik jullie graag kennismaken met Limburg als trouwprovincie, zodat jullie kunnen ervaren hoe het is om te trouwen in Limburg.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan ook! Neem contact met mij op.

Volg ons