fbpx

Over ons

Weddingplanner Colinda

"Weddingplanner Colinda regelt de perfecte bruiloft voor jullie!"

weddingplanner-colinda-van-dijk

Foto Credits: Esther van Geenen Fotografie 

Waarom Weddingplanner Colinda?

Ik ben Colinda, de weddingplanner en weddingcoach achter Love Wedding Planning. Mijn bruidsparen en vrienden omschrijven mij als een zorgzaam, gedreven, betrouwbaar en gestructureerd persoon met oog voor detail.

Vanaf het eerste moment is jullie bruiloft net zo belangrijk voor mij als deze voor jullie is. Ik streef naar de perfecte trouwdag voor jullie, maar ben er ook om jullie zorgen weg te nemen.

Door mijn HBO opleiding Human Resource Management ben ik in staat om gedrag te herkennen en hier op de juiste manier op in te spelen. Ik luister goed en stel goede vragen, zodat jullie wensen helemaal helder worden en we jullie bruiloft tot een droom kunnen maken!

Wie ik ben naast Love Wedding Planning?

Ik vind het heerlijk om te gaan lunchen en high tea’en met vriendinnen. Ook kook ik graag voor vrienden en familie, waarbij we het liefste lekker buiten gaan zitten en tot laat in de avond natafelen. Verder houd ik van romantische boeken die zich afspelen in het verre zuiden, zodat ik lekker kan wegdromen naar een warm oord. Tijdens mijn vakanties ga ik dan ook het liefste naar mooie afgelegen dorpjes waar je kunt zien hoe de lokale bevolking leeft. Ik kan niet zo goed tegen warmte, dus een zwembad is altijd wel een must! Ondanks dat houd ik wel ontzettend van de zon en zodra deze schijnt zit ik met een boekje in de tuin. Tenslotte ben ik gek op chocolade en dan het liefste de gele M&M’s 😊

Ik heb gewoond in Utrecht en Den Bosch, maar heb tegenwoordig een mooi huis in Zuid-Limburg, omdat ik dit toch de mooiste plek van Nederland vind. Hier woon ik samen met mijn vriend Jordy en mijn dochter Lara.

Ik vind Limburg natuurlijk de mooiste provincie om een bruiloft te organiseren, maar ik werk door heel Nederland!

Wanneer passen wij bij elkaar?

Zoeken jullie iemand die:

  • zorgt voor gezelligheid en een ongedwongen sfeer.
  • die er ook is voor jullie twijfels en onzekerheden ten aanzien van jullie bruiloft.
  • zelfs je meest kritische gast het helemaal naar de zin maakt.
  • Iemand die je altijd even een berichtje of mailtje kan sturen.
  • duidelijke communiceert
  • kijkt met een kritische blik.
  • die oog heeft voor detail.
  • een gestructureerde planning voor jullie trouwdag kan realiseren.
  • iemand die betrokken, eerlijk en direct is.

Zoeken jullie deze eigenschappen in jullie weddingplanner? Neem dan contact met mij op 

Volg ons

ceremoniemeester-colinda

Foto Credits: Esther van Geenen Fotografie