Auberge de Smockelaer: een weekend bruiloft in Limburg

Via een mooie landelijke route met kleine dorpjes rijdt je de berg op naar Auberge de Smockelaer, een grote landelijke locatie waar alles mogelijk is. Door de vele overnachtingsmogelijkheden ideaal voor een weekend bruiloft in Limburg

Fotocredits: byFeelingz

De authentieke binnenplaats van Auberge de Smockelaer

Trouwen kan op de leuke binnenplaats met allerlei authentieke elementen, zoals een paar oude fietsen en een oude kruiwagen. Ook is er een leuk bordes en een aantal planten en bomen om het af te maken. Dineren kan hier ook, aan gezellige ronde tafels of wat dacht je van een avondbruiloft? Door de intimiteit van de binnenplaats geeft dit een prachtig effect.

Authentieke binnenplaats
Auberge de Smockelaer
Auberge de Smockelaer oude fiets

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Trouwen in het vakwerkhuis

Achter op het terrein staat een leuk authentiek vakwerkhuis, welke vroeger als boerderij diende. Het huis is zelfs helemaal verplaats naar Auberge de Smockelaer vanuit iets verderop de berg af. Binnen zijn verschillende kamers, waaronder een leuke dinerruimte en een schitterende zolder met een prachtig uitzicht op het Limburgs landschap. Het gehele vakwerkhuis heeft nog haar authentieke houten balken en is aangekleed met fleurige klassieke fauteuils.

Relaxen
Auberge de Smockelaer dineren

Auberge de Smockelaer is de perfecte locatie voor een weekendbruiloft

Aan de binnenplaats grenzen 3 leuke vakantiehuisjes welke plek bieden aan totaal 56 gasten. Verder ligt op een paar honderd meter een prachtige villa welke nog eens plaats biedt aan 38 gasten. Hiermee dus ideaal voor een weekendbruiloft. Ook geeft Auberge de Smockelaer het echte Limburgse gevoel weer. Het is een zeer landelijke locatie gelegen bovenop een Limburgse heuvel met een prachtig uitzicht op kleine dorpjes met vakwerkhuisjes. Je trouwt tussen de schapen en de paarden.

Een leuke picknicktocht?

Ga tijdens je weddingweekend met je gasten een heerlijke toer maken door het prachtige landschap en organiseer een grote picknick tussendoor. Heel uniek en je gasten zullen hier nog jaren over napraten!

weekendbruiloft limburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue