Kasteel Pietersheim, jullie eigen kasteel voor 1 dag

Kasteel Maastricht

Net over de grens bij Maastricht ligt Kasteel Pietersheim. Een modern kasteel en een historische waterburcht met daartussen een prachtige tuin met een legio aan mogelijkheden. Perfect voor een intieme weekendbruiloft!

Fotocredits: byFeelingz

Een eigen kasteel voor jullie trouwdag

Kasteel Pietersheim wordt exclusief verhuurd, waardoor jullie het gevoel hebben van een eigen kasteel voor 1 dag.  De authentieke kasteelzaal is perfect voor jullie trouwceremonie en jullie diner (60 personen). Toasten en borrelen kan uiteraard ook in deze zaal, maar de bar is hiervoor nog leuker. Lekker ongedwongen met uitzicht op de tuin.

hote lanaken
Bar Pietersheim

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Aan de andere kant van het kasteel is de feestzaal, geschikt voor 120 personen, met een leuk uitzicht op de tuin en de waterburcht. Door de 15 hotelkamers kunnen veel van jullie gasten blijven slapen, waardoor jullie de volgende dag nog kunnen genieten van een heerlijk ontbijt.

Kasteelzaal Pietersheim

In je trouwjurk van de wenteltrap af, een geweldige first look gegarandeerd!

Buiten trouwen? Ook dit kan bij Kasteel Pietersheim

Wel de charmes van een eigen kasteel, maar toch buiten trouwen? Trouw dan in de prachtige kasteeltuinen. Hiervoor zijn een legio aan mogelijkheden! Huur een prachtige stretchtent om in te dineren en te feesten of trouw en dineer in de schitterende boomgaard.

Wenteltrap kasteel pietersheim

Kasteel Pietersheim is de perfecte trouwlocatie voor een intiem weddingweekend

trouwfeest maastricht

Trouwen in de Waterburcht?

Op het terrein van Kasteel Pietersheim ligt een historische waterburcht uit de 12de eeuw, welke in 2010 de Vlaamse monumentenprijs won. In deze Waterburcht ligt een leuke, intieme 16de -eeuwse kapel, welke officiële trouwlocatie is voor de gemeente Lanaken. Boven het altaar hangen twee, mooie, in elkaar verweven ringen, perfect voor een trouwceremonie! Uiteraard kan trouwen in de Waterburcht zelf ook en wat dacht je van de burcht als fotolocatie voor jullie trouwfoto’s?

16 eeuwse kapel Pietersheim
dineren bij Pietersheim
trouwdecoratie

Handig om te weten over Kasteel Pietersheim!

Kasteel Pietersheim ligt tussen Maastricht, Luik en Aken. Een heerlijke rustige omgeving, maar je bent wel binnen 10 minuten in hartje Maastricht. Verder is het volledige landgoed, inclusief het kasteel, toegankelijk voor minder validen en is er voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van het kasteel. Tenslotte kan er tijdens het feest lekker gekletst en geborreld worden in de bar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue