Weddingplanner Vlog

Wat is het verschil tussen een zelfstandig trouwambtenaar en een trouwambtenaar van de gemeente?

Ingrid van Samen Trouwen vertelt in dit interview wat het verschil is tussen een zelfstandig trouwambtenaar en een trouwambtenaar van de gemeente. De verschillen zijn groot, maar naar mijn idee de moeite en de kosten zeker waard!

Samen Trouwen

Bruidsnoodpakket of EHBO-kit voor de bruid

Ik laat jullie alles zien wat er in mijn weddingplanner koffer zit. Deze koffer neem ik mee op elke bruiloft en is vergelijkbaar met het bruidsnoodpakket of de EHBO-kit voor de bruid. Uiteraard is mijn weddingplanner koffer een stuk uitgebreider. Heel veel kijkplezier!

Trouwlocatie Limburg

Ik neem jullie mee op rondleiding door Kasteel Groot Buggenum. Een prachtig kasteel in Limburg als je houdt van een stukje geschiedenis en graag wilt trouwen in een van de mooiste tuinen van Nederland.  Kasteel Groot Buggenum is verder een officiele trouwlocatie en zeer uniek. Het Koninklijk Huis en de Minister-president komen hier vaker op bezoek. 

Kasteel Groot Buggenum

Wat voor decoratie kun je kiezen op je bruiloft? Ballonnen geven zeker sfeer!

Ik laat jullie in deze 5de vlog kennis maken met allerlei vormen van ballondecoratie op je bruiloft. De Enjoy Feestballonshop in Gulpen maakt deze mooie ballondecoraties op maat voor elk bruidspaar. Zij laten mij zien wat er allemaal mogelijk is!

Enjoy Feestballonshop

Een persoonlijke, op maat gemaakte, song voor jullie bruiloft?

Ik deze vlog stelt Love Wedding Planning jullie voor aan Maartje. Maartje maakt persoonlijke songs voor bruiloften, helemaal op maat. Hiermee heb je wat unieks op je bruiloft, namelijk een liedje wat volledig voor jullie en over jullie geschreven is.

Bruidsfotograaf in Limburg Eric Smeets geeft tips en vertelt over zijn stijl

In deze derde vlog ga ik op bezoek bij bruidsfotograaf Eric Smeets. Als weddingplanner werk ik vaker met Eric samen, omdat ik zijn stijl erg leuk vind. Ook vind ik het fijn dat hij zich volledig aanpast aan wat een bruidspaar wil en verwacht. In deze video bekijken we zijn stijl en geeft hij ook nog enkele handige tips voor het kiezen van een bruidsfotograaf. 

Eric Smeets Fotografie

Het Ja ik wil trouwen in Limburg paspoort, erg handig om te hebben!

In deze vlog ga ik op pad met Marjolein van de website: Ja ik wil Trouwen in Limburg. Buiten de website heeft zij ook een leuke bruidsbeurs georganiseerd en een heel handig paspoort laten ontwerpen. We gaan de paspoorten ophalen bij de drukkerij en deze afleveren bij een bruidsmodezaak. Tenslotte vertel ik nog wat over de inhoud van het trouwpaspoort. 

Bruidstaart: de proefsessie

Ik deze vlog laat ik jullie zien hoe een proefsessie eruit ziet wanneer jullie de bruidstaart gaan uitzoeken. We starten met het ontwerp van de bruidstaart en daarna gaan we natuurlijk ook verschillende smaken proeven, zodat de bruidstaart niet alleen mooi, maar ook heel lekker is!

Eclair Gebak

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue