Chateau de Raay, trouwen in Limburg op een fantastisch landgoed!

We komen aan via de achterkant van Chateau de Raay en wanen ons meteen in zuiderse sferen. Een romantisch pad leidt ons richting een prachtig wit landhuis met een grote groene tuin en knusse serre. Meteen vallen me de bomen op, een prachtige plek voor een intieme trouwceremonie. Verder zie ik mooie vuurkoven en een dinersetting onder het groen naast de moestuin, ik ben verkocht!

We worden ontvangen in de mooie serre van Chateau de Raay, welke ingericht is als restaurant. Groot en luxe, maar ook zeker knus en gezellig. Vanuit deze fijne open ruimte kijk je uit op de tuin. Er staat zelfs een mooie olijfboom in de ruimte, waardoor je binnen het gevoel hebt alsof je buiten bent. Wanneer jullie een grote groep gasten hebben voor het diner, zou ik zeker deze ruimte (160 personen zittend) gebruiken!

Vervolgens worden we meegenomen naar de wijnkelder, een kleine knusse ruimte met een intieme sfeer. Hier kan gedineerd worden met een kleine groep (20 personen). Wanneer het mogelijk is (35 personen) zou ik zeker hier de toast en de borrel doen tijdens jullie trouwdag. De kleine wijnvoorraad achterin deze ruimte maakt het voor mij helemaal af!

Dan naar buiten waar ik meteen het Zuid-Europese gevoel krijg. Hoe mooi is het om te dineren tijdens jullie trouwdag en het gevoel te hebben dat je in Italië bent? Een prachtige natuurlijke overkapping met klimop en wijnranken naast een moestuin met een kleine kas maken het plaatje helemaal af. En dat allemaal in ons eigen Limburg op slechts 2 uurtjes rijden van hartje Amsterdam.

Jullie trouwdag bij Chateau de Raay wordt uiteraard afgesloten met een spetterend feest (250 personen) in een prachtige zaal, van alle gemakken voorzien.

En niemand hoeft terug naar huis na deze heerlijke dag, Chateau de Raay heeft immers 50 hotelkamers.

Laat je inspireren door de sfeerbeelden van bruidsfotografie byFeelingz

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

wijnkelder chateau de raay
kas chateau de raay
chateau de raay
toast bij chateau de raay
italiaans dineren bij chateau de raay
trouwen in limburg
buitenceremonie bij chateau de raay
tuin chateau de raay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue