Kasteel Daelenbroeck, de perfecte trouwlocatie in Limburg voor een romantische winter wedding!

We rijden de lange oprijlaan af van Kasteel Daelenbroeck. Ik zie meteen dat het een kasteel is met een rijke historie en veel mogelijkheden. Een perfecte trouwlocatie in Limburg als jullie houden van een echt historisch kasteel in de natuur, maar wel met het huidige comfort. Ook voor een romantische winterbruiloft is dit de locatie bij uitstek!

Fotocredits: byFeelingz

Kasteel Daelenbroeck
trouwen prieel

We lopen over een brug en door een authentieke kasteelpoort de intieme binnenplaats op. Perfect voor het ontvangst van jullie bruiloftsgasten en de borrel later op de dag. We worden ontvangen door de gastvrouw, waarna we richting de hoofdburcht lopen. Samen met de mooie binnenplaats wordt deze gebruikt voor de bruiloften.

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Diversiteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwoorden die Kasteel Daelenbroeck tot de perfecte trouwlocatie maken in Midden-Limburg

Een stukje Limburgse geschiedenis

De hoofdburcht van Kasteel Daelenbroeck kent een rijke geschiedenis. Tijdens de 80-jarige oorlog raakte deze in verval. De toenmalige kasteelheer had geen geld meer om deze te restaureren, waardoor het werd afgebroken en gebruikt als voorraadschuur. In 1997 werd de ruïne van de hoofdburcht ontdekt en door de huidige eigenaar besloten dat dit cultureel erfgoed bewaard moest blijven. De eerste verdieping van het oorspronkelijke kasteel is dan ook volledig in originele stijl gerestaureerd. Deze dient nu als unieke trouwlocatie in midden-Limburg. In 2012 is nog een Overhoekse toren bijgebouwd met 5 luxe torensuites en een prachtige en intieme ruimte voor de trouwceremonie.

trouwen in limburg
romantische winterwedding

Romantisch trouwen in Limburg op de intieme binnenplaats

Kasteel Daelenbroek kent vele mogelijkheden

Jullie kunnen buiten trouwen onder de beukenboom met aansluitend een borrel en diner op de leuke binnenplaats. Maar ook binnen trouwen is hier zeker zo mooi.

Wat dachten jullie van een romantische winter wedding of trouwen rondom de kerstdagen? Ontvangst van jullie bruiloftsgasten in de indrukwekkende kasteelhal. Vervolgens een intieme trouwceremonie in de burcht toren met aansluitend een toast in het kroonluchter gewelf. Een diner bij kaarslicht en een spetterende feest in de ridderzaal. Tenslotte heerlijke genieten in jullie suite met eigen sauna.

diner winterwedding
trouwen in een torenkamer
waterburcht limburg
winterwedding

De mooiste trouwlocatie in Limburg voor een winterwedding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue