Brasserie Nieuw Ehrenstein: Trouwen in een Limburgse Vallei

Een rustige landweg leid je al slingerend door de mooie Anstelvallei naar brasserie Nieuw Ehrenstein. Een mooie hoeve omgeven door bos, weide en akkerland. Een perfecte limburgse trouwlocatie als jullie houden van landelijk, intiem en informeel.

Sinds 1753 is deze authentieke hoeve het middelpunt van de Anstelvallei, gebouwd door de toenmalige eigenaar van Kasteel Erenstein en later bewoond door de familie Waelen tot 2006. De naam is afgeleid van het Duitse Ehre wat eer betekent.

Trouwen kunnen jullie hier in de mooie en authentieke brasserie (120 personen), vroeger de koeienstal, met uitzicht over de vallei. Willen jullie graag buiten trouwen? Ook dit is mogelijk op het grote terras of in de intieme binnentuin. Het heerlijke diner wat je hier geserveerd krijgt bestaat volledig uit streekproducten.

Aan de binnentuin grenst een prachtige villa met uitzicht op de vallei, hoe ver je ook kijkt, je ziet alleen maar weide en bos. Deze villa is geschikt voor 22 personen en wordt per 2021 gezamenlijk met de gehele locatie verhuurd.

Brasserie Nieuwe Ehrenstein is een officiële trouwlocatie van de gemeente Kerkrade en wordt exclusief verhuurd aan bruidsparen. Er is een grote eigen parkeerplaats en de locatie is prima toegankelijk voor minder validen.

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Laat je inspireren door de sfeerbeelden van bruidsfotografie byFeelingz

trouwen in limburg
brasserie nieuw ehrenstein
trouwen in een vallei
trouwen in een boerderij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue