Winselerhof, trouwen in Limburg in Italiaanse sferen

Ik loop de prachtige en intieme binnenplaats op van deze herenboerderij uit de 16de eeuw en ik waan me meteen in Italië. Winselerhof is de perfecte trouwlocatie in Limburg als jullie houden van luxe in een ongedwongen sfeer en heerlijk Italiaans tafelen met bijpassende wijnen.

Fotocredits: byFeelingz

“Je vergeet hier meteen de hectiek van alledag en kunt heerlijk ontspannen”

Trouwen bij Winselerhof

Intiem en ongedwongen

Samen met de gastvrouw loop ik door de prachtige wijnranken naar het trouwprieel. Boven aangekomen word ik overweldigd door het uitzicht. Bruidsparen en hun gasten kunnen hier genieten van een fantastisch uitzicht tijdens een mooie, intieme ceremonie. Hierna zakken zij af naar de wijngaard om hier heerlijk te dineren aan lange tafels tussen de wijnranken met echt Italiaans eten en bijpassende Italiaanse wijnen. Ik zie het al helemaal voor me!

trouwen in limburg

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Winselerhof is een grote trouwlocatie welke heel intiem aanvoelt, dat maakt trouwen hier uniek

Wijngaard Winselerhof

Vervolgens word ik meegenomen naar de mooie Romezaal met zijn hoge plafonds en houten gewelven. Prachtig vind ik het, vooral door de karakteristieke uitstraling. Een grote zaal voor 120-250 personen welke heel intiem en romantisch aanvoelt. De muzikale omlijsting van jullie trouwceremonie zal hier prachtig klinken. Ook voor jullie trouwfeest is deze zaal perfect, zijn authentieke uitstraling zorgt voor een fantastische sfeer.

Romezaal Winselerhof

Tenslotte steken we de binnenplaats over naar restaurant Pirandello en Luigi’s Restaurant en Bar. Vooral de bar vind ik erg leuk en intiem. Het geeft het gevoel van een wijnkelder met prachtig licht en mooie gewelven. Het restaurant is wat moderner ingericht met een grote serre, waardoor je uitkijkt over het landgoed. Perfecte ruimtes voor de borrel en het diner

Luigi's lunchrestaurant en bar

Luigi’s Restaurant en Bar en restaurant Pirandello zijn vernoemd naar de Italiaanse dichter Luigi Pirandello

Italiaans tafelen

Handig om te weten!

Winselerhof is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Landgraaf, is centraal gelegen tussen Maastricht en Aken met maar liefst 8 vliegvelden op minder dan een uur rijden, heeft een eigen parkeerplaats en 49 luxe hotelkamers.

Hierdoor is deze top trouwlocatie in Limburg ideaal is als jullie gasten van verder weg komen, voor een weddingweekend of om nog te kunnen nagenieten van een heerlijk ontbijt The Day After.

Vinoteca Winselerhof

Wat is leuk om te weten over Winselerhof?

Winselerhof is vernoemd naar het Duitse Winzer, wat staat voor wijnteler. Winselerhof heeft dan ook zijn eigen huiswijn, welke gemaakt wordt van de Müller-Thurgau druif, deze groeit aan de wijnranken in eigen tuin. ik heb mogen proeven en deze is echt heerlijk! Het etiket is ontworpen door de zus van de eigenaar, Françoise Oostwegel. Zij heeft gekozen voor een das, omdat deze in 2019 de hele oogst heeft opgegeten. Buiten deze wijn komen ook de overige producten in de keuken uit eigen tuin of uit de directe omgeving.

Le Verger de Camille

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue