Bruiloft organiseren in 2 weken? Ja, dat kan!

Op 10 september werd ik gebeld door een bruidegom met de vraag of ik een trouwlocatie wist voor hun trouwdag op 22 september, de huidige trouwlocatie was helaas geen optie meer en hij had al het hele internet afgezocht. Een bruiloft organiseren in 2 weken, ik nam de uitdaging aan.

Trouwlocatie zoeken

Als eerste werden de wensen met betrekking tot de trouwlocatie besproken, zij hadden immers een zeer duidelijk beeld voor ogen van wat zij wilden. Alles zou buiten moeten gaan plaatsvinden, de gewenste stijl was Bohemian/Festival en uiteraard wilden zij het liefste een locatie in de buurt.

Binnen 1 uur had ik een nieuwe locatie voor hen gevonden, Kasteel Commanderie, net over de grens in België. De volgende dag zijn we gaan kijken en al snel besloot het bruidspaar voor deze trouwlocatie te gaan..

Trouwleveranciers regelen en gasten inlichten

Nadat de trouwlocatie gekozen was, moest er natuurlijk nog van alles geregeld worden. Samen met de bruidegom heb ik alle leveranciers gebeld en gemaild met de gegevens van de nieuwe locatie en afspraken gemaakt over wat dit zou betekenen voor de dagplanning en de reiskosten. Gelukkig waren de meeste leveranciers bereid hen tegemoet te komen in de reiskosten en stelde iedereen zich erg flexibel op. De trouwambtenaar, Isabel Landsheer, vond het geen probleem om hen officieel in Nederland op het gemeentehuis te trouwen. Vervolgens kwam zij op zaterdag naar België voor de zo gewenste buiten ceremonie.

Daarnaast moesten er ook nog enkele nieuwe leveranciers geregeld worden, zoals voor de tent, de catering en verschillende versieringen. De locatiemanager van Kasteel Commanderie en ik hebben ons netwerk gebundeld, waardoor ook dit binnen de 12 dagen gelukt is.

Niets kon de bruiloft nog in de weg staan, of toch?

De Trouwdag

Op zaterdag 22 september was het dan eindelijk hun dag. In de ochtend stond er een zonnetje aan de hemel, er was regen voorspeld, maar dat zou pas later op de dag zijn. Op een klein romantisch veldje onder de bomen maakten ik de ceremonieopstelling gereed, helemaal naar de wensen van het bruidspaar. De gasten kwamen aan en kregen een lekker drankje. Net voordat de ceremonie zou gaan beginnen liet de buienrader een nieuw beeld zien, het zou hard gaan regenen tijdens de ceremonie. De locatiemanager stelde voor naar binnen te gaan, waarop ik voor de tussenweg koos, de ceremonie onder de tent die opgezet was voor de feestavond. Binnen een half uur hebben we de hele ceremonieopstelling verplaats en opnieuw opgebouwd.

Hoe kijken zij erop terug?

De bruiloft is niet helemaal verlopen zoals zij hadden gewild en gewenst, maar uiteindelijk hebben we er iets heel moois van gemaakt en hebben ze volop genoten.

Een bruiloft organiseren in 2 weken, dat kan dus bij Love Wedding Planning, al is het niet gebruikelijk.

TOP BEDRIJF.!

Op 22 sept. 2018 heeft Colinda in samenwerking met Down South Events onze bruiloft gerealiseerd op locatie Kasteel Commanderie in Voeren ( BE ).

Daar wij in eerste instantie op een andere locatie gingen trouwen.. en deze eigenaar ons meer dan 1 jaar heeft voorgelogen, waardoor wij 1,5 week voor onze trouwdatum, zijn moeten verkassen naar een andere locatie.. .. zo zijn wij uiteindelijk in contact gekomen met Colinda… EN DAT HADDEN WE EERDER MOETEN DOEN!!!

Colinda heeft onze bruiloft binnen 1,5 week, volledig naar wens georganiseerd op een schitterende locatie.  Alles is naar wens uitgevoerd, van aankleding tot catering… noem het maar allemaal op.!

Wij hebben een hele prettige samenwerking gehad in deze 1,5 week… Zelfs tijdens de “ grote dag “ zelf.. was niks te gek.!!

Plotseling kwam daar regen.. maar meteen werd er door Colinda geschakeld, kregen onze gasten een paraplu & binnen 20 min was de hele setting aangepast..

Colinda heeft enorm veel bijgedragen aan onze dag.. welke SUPERIEUR was.!!!

Via deze weg willen wij Colinda dan ook enorm bedanken voor de fantastische organisatie.!!! EEN AANRADER als je op zoek bent naar een bedrijf, welke zich 200% inzet voor hun klanten & continu meedenkt / schakelt op basis van omstandigheden.!

Colinda, het was TOP!

bruiloft-organiseren

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue