Trouwfoto op hout

Jullie trouwdag is achter de rug en de trouwfoto’s zijn klaar. Deze zit je op een heerlijke zondagmiddag samen te bekijken. De bruidsfotograaf heeft uiteraard een mooi boek voor jullie gemaakt, maar jullie zouden graag een bepaalde foto ophangen in huis. Natuurlijk willen jullie geen standaard fotolijstje met een mooie pas Partout, dus jullie zoeken iets speciaals. Een trouwfoto op hout zou dan een mooie optie kunnen zijn.

Een trouwfoto op hout is origineel

Een foto op hout is vrij nieuw en zeker origineel. Het is weer eens wat anders. Daarnaast geven de nerven en noesten in het hout je foto een karakteristieke uitstraling en krijgt je foto door de houtstructuur een natuurlijke en warme uitstaling. Verder heb je nooit meer last van krassen of vlekken en is het tijdloos.

Wat zijn de mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten hout waar jullie voor kunnen kiezen, zoals vurenhout, ayoushout, steigerhout en multiplex. Het ayoushout zou geschikt zijn voor buiten, zodat je deze mooie herinnering ook gemakkelijk buiten kunt ophangen, zoals in jullie buitenkeuken of onder dat leuke afdak. Uiteraard kun je een dergelijke foto ook cadeau doen aan je ouders of schoonouders. Tenslotte kun je kiezen voor houtblokken, zodat jullie trouwfoto mooi en speels neergezet kan worden op, bijvoorbeeld, je bureau. Zo kun je ook tijdens het werken nog even terug denken aan deze bijzondere dag.

Kun je niet kiezen voor 1 bepaalde foto? Maak dan een collage van de mooiste momenten.

trouwfoto op vurenhout

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

Wanneer past een trouwfoto op hout bij jullie?

Een foto op hout maken moet natuurlijk wel bij jullie passen, echter heb je een landelijke stijl en hou je van robuust? Dan past een foto op hout zeer zeker bij jullie interieur!

Zou je graag een trouwfoto in de tuin willen ophangen? Kies dan voor een foto op hout. Dit materiaal kan zo bewerkt worden dat het bestand is tegen alle weersinvloeden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2024 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue