Bohemian bruiloft, de ongedwongen bruiloft!

Bohemian bruiloft als thema voor jullie trouwdag? Wanneer jullie houden van de natuur en een ongedwongen sfeer, dan is dit zeker een bruiloftsthema voor jullie! Veel bloemen en groen in de versieringen, een natuurlijke bruidstaart en houten bewegwijzeringsbordjes. Je draagt een simpele trouwjurk met kant en het eten is biologisch.

Waar staat Bohemian voor?

Letterlijk staat Bohemian voor een persoon die een vrij leven leidt en in waarheid, vrijheid en liefde gelooft. Het leven bestaat voor deze persoon uit romantiek, vrijheid, optimisme en hoopvolle gedachten. Het gaat om het leven op een ongedwongen manier en puur genieten. Je kunt deze mensen tegenwoordig herkennen aan het dragen van fleurige kleding en het liefst een paar kleurrijke bloemen in hun lange haar. Ze zijn graag in het park of in het bos, waar ze picknicken, barbecueën en heerlijk relaxen op grote kussens.

Wanneer past een Bohemian Bruiloft bij jullie?

Zijn jullie romantisch en spontaan? Houden jullie van de natuur en een relaxte sfeer? Is biologisch eten belangrijk voor jullie? Dan is een Boho bruiloft zeker geschikt als thema voor jullie droombruiloft!

bohemian-bruiloft

Hoe ziet jou Bohemian Bruiloft er dan uit?

Jullie zijn in een prachtig bos met lange picknicktafels, een heerlijk stuk vlees aan het spit en een oase aan kleurrijke veldbloemen en blaadjes als decoratie. Op enkele plekken hangen wat vlaggen en lampionnen en jullie hebben wat leuke foodtrucks gehuurd om ervoor te zorgen dat er een overvloed aan eten is voor iedereen. Wel allemaal biologisch natuurlijk.

Je draagt een simpele kanten trouwjurk en in je haar zit een mooie bloemenkrans. Het boeket bestaat uit kleurrijke veldbloemen die losjes gebonden zijn. Je draagt simpele schoenen of loopt gewoon lekker op blote voeten. Je aanstaande is lekker casual gekleed. Hij draagt een mooie jeans of een pantalon met een blouse en bretels.

bohemian-gastenboek

Als bruidstaart heb je natuurlijk een naked cake versierd met allerlei soorten vruchten en wat mooie grote bloemen. Geen strakke fondant of marsepein, dat past helemaal niet bij jullie! Gewoon een taart die uitnodigt om meteen opgegeten te worden.

Uiteraard zal de photobooth niet ontbreken, evenals het gastenboek in de vorm van leuke foto’s met een tekst die je gasten met touw aan een boom kunnen bevestigen.

En ’s-Avonds zal er een heerlijk kampvuur branden met misschien nog wat lekker marshmallows om het af te maken. Na het feest vertrekken jullie met een leuk volkswagenbusje waarin je ook gekomen bent!

Fotocredits: Hanke Arkenbout en Moderne Hippies

Bohemian wedding op pinterest

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2023 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue