10 manieren om je trouwfeest spectaculair af te sluiten!

Vaak is het trouwfeest ten einde als alle bruiloftsgasten vertrokken zijn, als de DJ het laatste nummer heeft gedraaid of als het bruidspaar na de laatste dans vertrekt en de gasten daarna langzaam het feest verlaten, maar dat kan ook anders…

1. Professionele vuurwerkshow

Wat dacht je van een vuurwerkshow? Vooral voor feesten die buiten of in een tent plaatsvinden is dit een hele mooie manier om af te sluiten. Daarnaast is het erg mooi en origineel. De DJ draait een rustig nummer, jullie kijken samen met al jullie gasten na het mooie vuurwerk en daarna wordt er afscheid genomen.

Videocredits: RFI Pyro Events

2. Erehaag, lekker makkelijk met de telefoon 🙂

Jullie bruiloftsgasten maken een erehaag waar jullie doorheen kunnen lopen op weg naar jullie auto, taxi of hotelkamer. Vaak is het rond 01:00, dus donker buiten, waardoor een mooi effect kan worden gecreëerd met lichtjes van mobiele telefoons of vuurwerksterretjes. Als je dan ook nog de fotograaf daar hebt, krijg je prachtige foto’s

3. Oplaten van allemaal witte ballonnen.

Tegen de donkere lucht vol met sterren geeft dit een prachtig beeld. Iedereen staat al buiten en na het gezamenlijke bekijken van het moment zullen de gasten afscheid nemen en eindigt hiermee jullie trouwfeest.

Trouwen in Limburg arrangement, een totaalpakket met een vaste prijs voor jullie bruiloft in Limburg. Meer informatie? Klik hier!

4. Late night snack

Na een avondje dansen heeft vast iedereen honger. Sluit af met frietjes of laat een foodtruck komen met wat lekkers.

Late-night-snack

5. Groepsfoto

Pak alle attributen van je photobooth en maak een waanzinnige groepsfoto. Doordat mensen allemaal wat losser zijn aan het einde van het feest ontstaan de leukste en grappigste foto’s. Het leukste is het natuurlijk als je fotograaf er nog is en deze foto kan maken. Na het maken van de foto volgt het afscheid.

6. ‘Laten we proosten, op het leven’

Normaal begin je met een toast, maar je kunt er ook mee eindigen. Zorg dat je gasten allemaal een glaasje bubbels krijgen en toast samen op een prachtige avond en een mooi leven samen. Natuurlijk is dit dan ook de uitgelezen kans om je gasten te bedanken voor hun komst en als laatste nummer draait je natuurlijk ‘proosten’ van Guus Meeuwis.

Proosten

7. Je boeket weggooien

Verzamel alle ongetrouwde dames en gooi je boeket weg, volgens de traditie is diegene die hem vangt de volgende dame die gaat trouwen, maar uiteraard kunnen jullie dit ook gebruiken als afsluiting van jullie feest. ‘Tijd voor het volgende huwelijk’!

8. Echt iets unieks? Ga voor een ware lasershow!

Sluit je feest af met een mooie lasershow over jullie samen en verlaat door een projectie van de laser de zaal.

Videocredits: Lasershow.nl

9. Wensballonnen oplaten

Ook de wensballonnen zijn nog steeds in trek, heel mooi al die lichtgevende ballonnen tegen de donkere lucht. Wel mag dit op veel plaatsen niet meer vanwege het brand gevaar. In een open veld is het vaak geen probleem.

wensballonnen

10. Sluit af met een act!

Sluit af met een leuke, verassende act! Denk hierbij aan een goochelaar die jullie weg tovert of een stelletje ‘ontvoerders’ die jullie meenemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join us on Instagram

Copyright © 2023 Weddingplanner en ceremoniemeester Limburg · Theme by 17th Avenue